9 de març 2008

Akustika 2008
















Un any més, durant un mes i escaig, el cicle Akustika portarà concerts de petit format a diversos bars de Vic i, també, a d'altres poblacions.

El cicle, també un cop més, està promogut per Fressa, amb el Manel Manzano i la seva gent fent de mestres de cerimònies.

Com a inici del cicle, un dimarts, el 4 de març, es van reunir els promotors i els músics que hi participen a Akustika amb una colla de col·laboradors. Tot plegat va acabar sent un sopar-concert, amb petites actuacions de tots els músics del cicle. S'hi va afegir (tard, venia en tren...) l'Iñaki Martínez, que va rebre una sorpresa en forma d'un CD ("Parada en Vic") amb diverses versions de temes seus interpretats per amics d'aquí.

També el Manel Manzano va rebre alguna petita sorpresa, com a reconeixement a la feina que -gratant-li hores i hores al seu temps lliure-ve fent des de fa uns quants anys. No vàrem poder veure bé de què anava el regal, però semblava alguna cosa relacionada amb pomes... Mirarem d'esbrinar-ho aviat.

Res més. Si esteu al cas, si us hi fixeu, aquests dies anireu veient cartells anunciant concerts a diversos locals de Vic i altres llocs. Diuen que es tracta d'estar al cas i parar l'orella. Deu ser per això que es diu Akustika...

Doncs res, a fixar-s'hi i a gaudir-ne...

- - -

Si voleu veure fotografies del sopar-concert del dia 4 de març, cliqueu aquí.

- - -

2 comentaris:

Jordi Pamplona ha dit...

Hola,
No ens coneixem però et vull felicitar pel bloc que has creat. A més et vull demanar un parell de coses:

Com has afegit el rellotge? Iel contador de visites?I la música?

GRÀCIES!!!

Jordi

Unknown ha dit...

Hola, Jordi:
El comptador i el rellotge són petites aplicacions "prefabricades". En trobaràs força a la xarxa. Només cal entrar amb paraules clau adequades a Google i en trobaràs un munt. Normalment, tothom et demana que et registris (per tenir el teu mail) i et facilitaran un codi font (HTML), que pots copiar i enganxar en l'apartat HTML/Javascript del format del teu blog. La única cosa extra que jo he fet és "extirpar" la publicitat que, sovint, porten inserida... Si consultes el bloc del Josep Comajoan (per exemple) veuràs que ho té molt semblant, però mantenint la publicitat.
I, finalment, la caixa de música (jukebox) és el mateix. Jo he fet servir el project.playlist, però n'hi ha molts altres. Un cop has creat la llista, la trasllades (de la mateixa manera) al blog.
També hi ha una altra possibilitat: pràcticament tots els navegadors et mostren el codi font (el conjunt d'ordres que configuren una pàgina web). Si en trobes cap que tingui el element que busques, pots copiar-lo. Sempre, evidentment, que no sigui material subjecte a propietat intelectual.
Bé, no sé si t'ha servit de res o t'he posat el bloc com un timbal, però la intenció era bona...
Gràcies pels teus comentaris i una abraçada.
Bru