12 de febr. 2012

El misteri de les calces vermelles


Des de fa uns dies, al til·ler de davant de la meva finestra i a uns set metres d'alçada sobre la vorera, pengen unes calces vermelles de la talla M. Desconec com hi han anat a parar. 
Un bufarut o una ventarulla? Improbable: és molta alçada. 
Caigudes des d'un balcó? Difícil: és pel cantó de la façana, sobre un carrer cèntric i els veïns no acostumen a estendre la bugada per aquesta banda de l'edifici...
Llençades a l'aire en un acte de rebel·lió, emprenyamenta o eufòria? Res no es pot descartar, però set metres de distància -en la disciplina de llançament de calces- és un registre que no està a l'abast de tothom. Gairebé és marca de classificació olímpica.
Extraviades en una nit folla? Suggerent, però molt complicat. Hi hauria més peces, no?
En tot cas, si la propietària està interessada en recuperar-les, pot escriure'm mitjançant aquest bloc. En funció de les circumstàncies, podem consensuar si ho deixem estar, si fem alguna cosa per recuperar-les o si ens animem i afegim al til·ler més roba [interior] estesa... 

2 comentaris:

Joan Vigó ha dit...

Hipòtesi:
En un moment d'especial escalfor, per fer avinent al cos desitjat que s'acosta un moment de passió irreflenable, quin gest millor que treure's les calces i fotre-les finestra avall?

Dada addicional que podria confirmar la hipòtesi:
Amb el fred que carda a Vic, l'escalfor del desig ha de ser brutal per obrir la finestra!

Unknown ha dit...

La possibilitat que aquesta hipòtesi sigui certa, fa que em miri el veïnat amb altres ulls...
Escodrinyo els detalls, per veure si endevino el motiu del desig...
Ai, til·ler, tu que vas ser involuntari testinoni, qui va ser?