31 de des. 2011

2011 + 1

2011 + 1? No és per superstició, però tal i com ha anat el 2011 per a molta gent i tal i com pinta el 2012, val més anar amb cura i no esmentar el nom de la fera al títol, no fos cas.
No sé si les retallades afectaran els Reis d'Orient (diuen les males llengües que només desfilaran dos, per estalviar), els carnavals, la setmana santa, el lliurament dels Oscars, els horaris del futbol, el festival d'Eurovisió o la collita de calçots. Tampoc no acabo d'entendre perquè un any que tothom diu que serà tan dolent ha de tenir un dia més, com si ens agradés perllongar el patiment. 
Desconec si, per mimetisme o per estimular el consum, les retallades faran baixar els preus del transport públic, els índexs de referència dels interessos de les hipoteques, els peatges, les multes, les tarifes telefòniques, les comissions bancàries o els carburants.
De manera que, sense més preàmbul, a tots i totes els que en algun moment passeu per aquest bloc, us deixo  un missatge d'esperança i bon rotllo per al nou any que està a punt de començar, tot desitjant-vos que us vagi tot molt i molt bé. 
Bonus track:  en aquest mateix bloc, a la columna de la dreta, a la "caixa de música", trobareu un regalet per a tots aquells que creuen que el concert d'any nou pot ser una cosa menys estirada que la racció tradicional de valsos vienesos, on un públic d'upa només mou alguns músculs facials per expressar que s'ho està passant d'allò més bé. Us deixo una peça gens solemne, de música vitalista i destinada a fer-vos bellugar el cos. Són The Cat Empire, amb una versió jazzie del seu tema Hello. Espero que us agradi tant com a les dues noies de la primera fila del públic.
Per cert, el tema està gravat en directe a les Max Sessions de la Sidney Opera House. Austràlia queda una mica lluny, però aquí, amb la pela que ens hi hem gastat en espais d'alt standing, podríem anar prenent nota i mirar d'ampliar-hi usos i usuaris...
- - - 
* Fotografia: Josep M. Bru. Rambla dels Montcada, a tocar de les adoberies.  Vic, desembre de 2011

2 comentaris:

Joan Vigó ha dit...

Molt bon any a tu també, Josep M.!

I ànims per aquest año Mariano, que no té massa bona pinta...

Anònim ha dit...

Josep Maria, molt bon any!
Encara que no comenti et segueixo.

Albert Alcantara (dels descalços)